Opravy bojlerů v dalších lokalitách Českolipska

Na Českolipsku zasahujeme také v dalších lokalitách. Bojlery opravujeme nejčastěji mimo Českou Lípu také v: Nový Bor, Doksy, Mimoň, Zákupy, Cvikov, Stráž pod Ralskem, Jablonné v Podještědí atd.

Co děláme

Provádíme krizové zásahy v Libereckém a ústeckém kraji cca 24 hodin. Krizový zásah obsahuje: opravu bojleru či při neopravitelnosti ohřívače, i celou výměnu za bezkonkurenční ceny. Možno také dodat nový bojler.

Denní plán pro okresy zmíněných krajů může nadále obsahovat dodání služeb: elektrikář, revize elektroinstalací, vodoinstalatérské práce.

Pracovní postupy:

Dojezd technika na místo. Klient telefonuje na moji krizovou či zásahovou linku a sdělí mi svůj problém s ohřívačem vody + lokaci, kde se daný ohřívač nachází. Já vyhodnocuji své časové možnosti a trasuji s klientem nejbližší čas dojezdu, která nastává téže den – nejpozději však do druhého dne. Proto vždy hovoříme raději o zásahu výměny ohřívače bojleru do 24 hodin. 

Ohřívače vody

Ohřívače vody jsou nedílnou a absolutně primární součástí každého bojleru, tj. nejdůležitější část vně těla bojleru. Tyto ohřívače mohu vyměnit za cca 1 hodinu práce, proto prosím případně přejděte na ceníky mých služeb.

Poslední novinky:
  • Ke každé instalaci ohřívače vody dárek
  • Instalace ohřívače vody STIEBEL-ELTRON PSH TREND 120 Česká Lípa
  • Ohřívače vody STIEBEL ELTRON řady PSH Trend jako náhrada za ohřívače Tatramat řady EOV .
  • Ohřívače vody STIEBEL ELTRON řady Classic jako náhrada za ohřívače vody Tatramat řady EOV Trend

Lokality ze kterých mě najčastěji kontaktují zákazníci (severní Čechy): Česká Lípa, Nový Bor, Liberec, Děčín, Rumburk, Varnsdorf, Mimoň, Zákupy, Dubá, Cvikov, Jablonné v Podještědí, Česká Kamenice, Kamenický Šenov Šluknov, Mikulášovice, Krásná Lípa, Nová huť, Jiřetín pod Jedlovou, Kytlice-Mlýny, Svor, Polevsko, Prácheň-Arnultovice Nový Bor, Okrouhlá, Skalice u České Lípy, Sloup v Čechách, Doksy, Jestřebí, Provodín, Holany, Zahrádky u České Lípy.

Kdo jsem já:

Jsem opravář bojlerů s 20ti letou praxí a revizní technik se způsobilostí ověřovat a opatřovat elektrosoustavy razítkem způsobilosti. Tj. osoba způsobilá k těmto úkonům: revize elektrosoustav, revize elektroměrů, revize celků a dílčích částí. Další informace o mě a o tom, co dělám na naleznete ZDE. 

Žádáte-li od nás opravu závady na bojleru, kontaktujte nás ZDE. 

Share Button